Search here...
TOP
Inspirație

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Nu-i așa că regulile companiilor low cost pentru bagajele de mână au devenit foarte confuze? Bagaje mici, bagaje priority, bagaje de cală de 10kg dar cu ce dimensiuni? Eu îmi verific întotdeauna propriul articol ca să înțeleg regulile, și în general noi călătorim doar cu rucsacuri, ca să nu avem bătăi de cap. Dar la Ryanair nici cu rucsacurile nu sunt sigură că mai avem voie ca bagaj de mână, trebuie să stăm să le măsurăm!

Ei bine, am o veste bună. Pe Travelkit.ro găsești bagaje de mână organizate în funcție de companiile aeriene low cost și limitele impuse de acestea. Au grijă să adapteze produsele atunci când se schimbă regulile, și sunt mereu disponibili și simpatici atunci când ai nevoie de un sfat. În plus, au și multe accesorii pentru călătorii, așa că site-ul mi se pare destinația ideală pentru o planificare eficientă.

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Bagaje pentru Wizz Air, Ryanair sau Blue Air

Îmi place tare mult structura site-ului, căci îți dă foarte puțină bătaie de cap. Zbori cu Wizz Air, alegi din meniu bagaje Wizz Air. Zbori cu Ryanair, alegi bagaje Ryanair. În plus, la fiecare bagaj este menționat clar pentru ce companii aeriene se încadrează, căci desigur că nu vei zbura de fiecare dată cu aceeași companie.

De exemplu dacă selectezi bagaje Ryanair, vei vedea că gențile mai mici se încadrează ca bagaj de mână la Ryanair, însă următoarele trollere sunt aprobate atât la Ryanair priority cât și la Wizz priority, la Blue Air ca bagaj gratuit sau la Tarom.

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Dacă selectezi o anumită companie, la final după produse vei găsi și o explicație foarte detaliată a condițiilor de bagaj de mână, dar și de cală pentru compania respectivă. Explicațiile sunt chiar mai clare decât cele de pe site-urile Wizz Air, Ryanair, etc. Sau asta e părerea mea. Pentru articolul meu despre regulile bagajelor de mână a trebuit să fac niște investigații serioase ca să înțeleg, ori aici pe Travelkit sunt simple și directe.

În plus, dacă preferi, poți face selecția și în funcție de dimensiunile bagajului: 40x30x20 cm, 40x20x25 cm, 55x40x20 cm și nu numai. Iar în meniu, pe lângă bagaje pentru companiile low cost, ai opțiuni și pentru alte companii, ca Aegean, Airberlin, Fly Dubai, KLM, Lufthansa și altele.

Desigur că există și bagaje de cală, organizate tot în funcție de companii aeriene.

Accesorii pentru călătorie

După cum spuneam, pe Travelkit găsești și o mulțime de accesorii pentru călătorie, organizate într-un mod inteligent, menit să îți facă viața ușoară. De exemplu, au adaptoare de priză organizate pe țări, ceea ce nu am văzut nicăieri altundeva. Au și adaptoare universale, o idee bună dacă pleci des în afara Europei.

Iar în meniul Accesorii călătorie vei găsi multe lucruri utile: huse de protecție apă pentru telefon (ne-am luat și noi când am fost în Thailanda), recipiente pentru lichide, cosmetice travel size, lacăte, cântare pentru bagaje, perne pentru avion, huse de protecție RFID.

Mai un un meniu ce mi se pare destul de util, Recomandări pentru călătorie, cu categorii precum USA, UK, Australia, etc. Dacă selectezi USA de exemplu îți dă o selecție cu diverse accesorii de care ai avea nevoie pe un zbor lung: șosete de compresie, mască de ochi pentru dormit, dar și un adaptor de priză pentru SUA.

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Travelkit: destinația ideală pentru bagaje și accesorii de călătorie

Recunosc că îmi place Travelkit.ro, în special meniul lor foarte inteligent și orientat spre utilizatori. Decât să mă duc în magazine cu ruleta la mine, sincer prefer să aleg din meniurile lor dimensiunea pe care mi-o doresc sau compania cu care urmează să zbor. Iar dacă ai o situație specială, dacă pleci într-o țară pentru care nu au adaptoare pe site, îi poți contacta și ei te ajută să găsești produsul potrivit.

Cât mai multe călătorii minunate vă doresc anul acesta! Și planificări ușoare și fără bătăi de cap! 😉


Citește și:

«

»

4 COMMENTS

 • De când cu aceste schimbări, companiile ne dau mari bătăi de cap. Ne este greu chiar și nouă, celor care călătorim destul de des și înțelegem cumva cum funcționează toată treaba asta. Îți dai seama cât de greu este cuiva care pleacă odată la doi ani și atunci cu un low cost? Regulile se schimbă de la o lună la alta, dap’ în ani…. Mulțumim c-ai făcut lumină prin capul nostru Diana!

  • Diana
   AUTHOR

   Asa e, Angela, si noua ne dau batai de cap, chiar daca zburam des. Cu mare placere, sper sa fi fost de ajutor 🙂

 • Ce mișto e site-ul ăsta. Nici nu știam de el până să ajung la postarea ta. Super util, mersi! 🙂

  • Diana
   AUTHOR

   Ce ma bucur, cu mare placere! 😀

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro