Search here...
TOP
#InstaInspiration Inspirație

#instainspiration #thailand – Inspirație de pe Instagram (12.2017)

Peste câteva zile plecăm în Thailanda!!! Daa, suntem extrem de entuziasmați, mie cel puțin mi se întâmplă să mă trezesc noaptea și să nu mai pot adormi la loc de emoție! Timp de două săptămâni vom vedea nordul sălbatic, din jurul Chiang Mai, exoticul Bangkok, și desigur insulele din marea Andaman. Este un vis devenit realitate! Va fi prima dată în Asia pentru amândoi, și nu mai avem răbdare să ajungem acolo ca să vedem toate templele, să mâncăm toate bunătățile, să trăim un pic din cultura locală, atât de diferită de cea europeană.

Așa că pentru episodul de luna aceasta din #instainspiration am ales cele mai bune conturi de Instagram care arată frumusețile Thailandei. Urmărește-le și tu, și lasă-te inspirat pentru următoarea vacanță. Poți descoperi locuri noi, sau unghiuri noi pentru un loc cunoscut.

p.s. Desigur că am fost extra atentă ca aceste conturi să nu promoveze activități dăunătoare pentru animale. Există sanctuare etice care tratează animalele, în special elefanții, într-un mod uman. Când mergi în Thailanda NU călări elefanții (nu pot să subliniez asta îndeajuns!), și alege cu grijă ce sanctuare vizitezi: De ce să eviţi atracţiile cu animale.

@thailanddestiny

Thailand Destiny e un feature account. Asta înseamnă că repostează poze ale altor utilizatori care marchează pozele lor cu #thailanddestiny. Oferind și credit, desigur. Îmi place să urmăresc feature accounts, adună cele mai bune poze cu diverse destinații sau teme, și își crează un feed numai bun de urmărit când ai nevoie de inspirație. Sau să visezi cu ochii deschiși. #daydreaming

@thailand

Un alt feature account ce adună fotografii superbe cu Thailanda.

@thailandinsider

Este contul oficial al Autorității de Turism a Thailandei. Pe lângă fotografii minunate, au uneori în descriere și link-uri cu diverse informații sau experiențe.

@aboutthailand

Tot un feature account, plin de plaje exotice, ape turcoaz, long tail boats și insule desprinse din vise!

@wonderlust.bangkok

Temple, mâncare, tuk tuk-uri și străzi aglomerate. Esența Bangkok-ului.

@bkbnbkk

Brian surprinde străzile cunoscute și necunoscute ale Bangkok-ului. În feed-ul său vei găsi peisaje urbane, întotdeauna dintr-o perspectivă unică. În toate fotografiile sale se folosește efficient de simetrie pentru a atrage privirile asupra subiectului.

@sunnysobhani

Sunny Sobhani e un fotograf care locuiește în Thailanda, și surprinde în feed-ul său de instagram Thailanda de zi cu zi. Oameni, străzi, momente simple.

Happy travels!

«

»

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro