Search here...
TOP
#InstaInspiration Inspirație Inspirație de călătorii

#instainspiration – Inspirație de pe Instagram (02.2018)

A venit timpul pentru o nouă serie de profile de pe #instagram care îți merită atenția. Am devenit mare fană Insta în ultima vreme, și am descoperit tot felul de conturi care îmi plac la nebunie. Și desigur că nu vreau să le țin doar pentru mine. Așa că iată câteva conturi cărora trebuie neapărat să le dai Follow și muuulte like-uri!

@irinahp

Recunosc că am un #instacrush pe fata asta! Adoooor stilul ei de editare, imaginea de pe instagram, compoziția fotografiilor. Ea și soțul ei, @me_and_mango, sunt doi români stabiliți în Viena, care fac minuni cu aparatul foto. Sunt super simpatici și deși au aerul acela de cuplu perfect, Irina a scris pe blogul ei la un moment dat despre couple goals, despre cum nu e totul atât de perfect cum se vede în poze. Mi-a plăcut mult atitudinea, big like!

@theballoondiary

Nu mai pot după fata asta! Călătorește prin lume și face poze cu.. baloane! Cea mai drăguță chestie, îmi pare rău că nu m-am gândit eu la asta. Eh, totuși aș putea să fac și eu căteva poze cu un balon. Hmm cum să îi spun lui Alex că mai am încă o idee pentru un proiect foto..? Dar revenind la Anna Dawson, căci al ei este contul cu balonașe, îmi place tare mult de ea. Locuiește în Paris, așa că vei vedea multe fotografii de acolo 😍. Și spune că atunci când o văd pe stradă cu un balon mare și roz în mână, oamenii îi zâmbesc. Asta da super-putere, să faci oamenii de pe stradă să zâmbească! #loveit #superpower

@muradosmann

Poate nu ai auzit de Murad Osmann, dar sigur ai auzit de #followmeto, și pun pariu că ai și tu câteva poze în stilul acesta! Ei bine, în spatele proiectului se află Murad și soția lui, Nataly. Prima poza #followmeto au făcut-o accidental în Barcelona în 2011. Și de atunci a devenit un fenomen internațional! Contul @muradosmann e enorm, are 4,5 milioane de followers! Și e fascinant, au niște poze fantastice! Tot ei țin și contul @followmeto, care are doar 500k de followers și este un behind the scenes, dar și un feature account!! Adică poți nimeri pe pagina lor dacă îți tag-uiești cele mai frumoase poze cu #followmeto. Ah ce vis, vreau și eu acolo!

@anniset și @drcuerda

Nici nu pot să îți spun cât de mult îmi plac conturile lor!! Cred că sunt preferatele mele de pe tot instagramul!! Sunt un cuplu de arhitecți din Valencia, tare drăguți împreună (ia uite-i în clipul acesta). Au învățat să facă singuri fotografii, și gândesc în detaliu fiecare scenă. Întâi o desenează, apoi caută o locație potrivită, și eventual își cumpără haine și alte obiecte necesare. Geometrie, arhitectură, culori, povești, joacă. Asta vei găsi pe conturile lor. Și un zâmbet pe chipul tău 😉.

@dorpell

Pe Dorian Pellumbi, aka @dorpell, l-am descoperit recent. E un fotograf ce locuiește în Bologna, și postează niște poze incredibile, în general din Bologna și din călătoriile sale prin Italia. Dacă îți e dor de Italia și vrei acel efect wow, atunci dă scroll prin contul lui. Poate saturează un pic prea mult unele poze, dar asta e viziunea lui, și mie îmi place tare mult ce treabă face. Are peste 120k de followers, și un engagement foarte mare, de peste 10k de like-uri la fiecare poză. Meritate 😃!

@giuliopugliese

Rămânem tot în sfera italiană, dar de data asta ne mutăm la Roma, ca să îl cunoaștem pe Giulio Pugliese. Giulio este un fotograf de nunți, care locuiește în Roma. Dar nu profilul său de nunți mă interesează, ci cel personal, unde postează foarte multe fotografii din eternul oraș, și de prin călătoriile lui. Fotografii bune de tot, orientate pe arhitectură și street photography. #like

 

p.s. Desigur nu uita să ne urmărești și pe noi aici: Designed to Travel. Tu ce alte conturi insta de travel ai mai descoperit? Nu le ține doar pentru tine, lasă-le și pentru noi în comentarii 😏!

Happy scrolling 😁!


Citește și:

«

»

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro