Search here...
TOP
Inspirație

#instainspiration – Inspirație de pe Instagram (11.2017)

Cu acest articol lansez o serie lunară de #InstaInspiration. Pentru că avem nevoie mereu de o doză de frumos și inspirație în viață, nu? 😊 Vreau să vă arăt profile care îmi plac la nebunie, profile de travel, arhitectură și design, marile noastre pasiuni. Din România sau din afară, toate îngrijite, colorate, cu fotografii perfect încadrate, care nu numai că ne încântă privirea, dar ne și învață câte ceva.

@doyoutravel

Pentru primul articol din această serie vă voi prezenta cuplul meu de călători preferat, doi tineri care și-au luat lumea în cap, sunt stabiliți în Bali dar călătoresc peste tot, și au milioane de followers! Poate numele lor nu îți vor spune nimic, mai degrabă profilele lor: doyoutravel și gypsea_lust.

Iubesc fotografiile lor, iubesc modul cum le editează, și vorba ceea, când mă fac mare vreau să fiu așa ca ei 😂. Au scos la vânzare câteva pachete de Lightroom presets, și cu ocazia asta au mai făcut un cont de Insta, doyoutravelpresets, unde arată fotografiile lor înainte și după editare. Parcă prind curaj, poate într-o zi voi căpăta și eu asemenea skill-uri de editare 😀.

Ce îmi place cel mai mult la fotgrafiile lor este aerul vintage, dar și modul cum par spontane, pentru că nu se uită niciodată spre cameră.

@pantone

Un alt profil de care m-am îndrăgostit până peste cap, cu fluturași în stomac și tot tacâmul este cel al Pantone, o companie producătoare de vopseluri, care a creat unul dintre sistemele standard de culoare. În plus, în fiecare an declară culoarea anului, care influențează o mulțime de domenii, de la fashion la decorațiuni, și chiar la telefoane mobile. Ce mai, sunt o referință mondială când vine vorba de culori! Culoarea anului 2017 este Greenery, un verde crud, natural, care inspiră reconectarea cu natura, dar și cu noi înșine. Am scris mai multe despre asta aici: Pantone alege culoarea anului 2017: Greenery.

Revenind la Instagram, profilul lor e o nebunie!! O explozie de culoare, în toate combinațiile posibile, ca să ne inspire în orice clipă. Paletare cu combinații de culori pentru ținute, design interior, aranjamente florale, sau chiar pentru nuanțele cerului. Este foarte eye-candy, în cel mai bun sens! Dacă ai nevoie să te destinzi, profilul Pantone de Insta e the way to go.

@prinlume

Pentru final am lăsat un profil de călători și bloggeri români, pe care îi cunosc de mult timp și îmi sunt tare dragi! Cu siguranță ai auzit și tu despre ei, e vorba de Roxana și Andrei de la prinlume.com. Recent au oferit un makeover și site-ului lor, care arată fabulous, mult concentrat pe fotografie.

Profilul lor de Instagram e foarte colorat, foarte pozitiv, și nu în ultimul rând foarte fashion! Roxana are un apetit pentru modă de când se știe, iar acum a trecut la nivelul următor, și promovează prin blogul lor designeri români de fashion. Îmi place mult proiectul ăsta al lor. Iar de fotografii nu mai spun, sunt tare bine conturate și arată splendid.

 

Cam atât pentru luna aceasta. Îmi pregătesc deja lista pentru luna viitoare!

Happy travels! Și… happy scrolling 😀!

«

»

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro