Search here...
TOP

Bună!

Sunt Diana, bine ai venit pe blogul meu!eu, diana, noi, media kit

Ador să călătoresc și timpul pentru mine se măsoară în zile rămase până la următoarea vacanță! Iubesc să descopăr locuri noi, oameni și povești, sunete și arome, să surprind atmosfera locală, dincolo de fuga între obiective. Îmi stăvilesc cu greu entuziasmul când văd o plajă, dar nu mă dau în lături nici de la vreo aventură pe trasee cu priveliști spectaculoase.

Vânez arhitectură în călătorii

În călătorii îmi place să descopăr atmosfera locală și să găsesc opere de arhitectură moderne, dar și clasice. Clădirile și poveștile lor mă entuziasmează tare mult, și iubesc să urmăresc capodoperele arhitecților moderni prin lume. În vacanță, cel mai des mă vei găsi pe străzi admirând și fotografiind clădiri de tot felul, iar când intru într-un muzeu admir mai degrabă interiorul clădirii decât operele de artă.

Nu călătoresc full-time

Deși visez des la asta. Lucrez în IT, am capul în nori, sunt foarte pozitivă și tratez totul cu un zâmbet. Job-ul meu ideal e de prințesă la Disneyland! Călătoresc mereu cu soțul meu, Alex, el e designer-arhitect, pragmatic și orientat pe detalii, iubește viața și e incredibil de amuzant. Împreună avem o dinamică extraordinară în călătorii și ne bucurăm de fiecare clipă!

Cu Samsung Galaxy S10+ în Germania

La castelul Neuschwanstein

Blogul

Numele “Designed to Travel” îmbină atât pasiunea mea pentru călătorii cât și dragostea pentru arhitectură. Îmi planific călătoriile în jurul obiectivelor arhitecturale, îmi place să scriu despre ele și desigur să fac furori pe Instagram cu clădiri fabuloase. Dar de asemenea mă bucur să acopăr subiecte utile, ca sfaturi și ghiduri de călătorie.

E minunat să povestesc despre toate acestea pe blog, să impărtășesc emoțiile pe care le trăiesc, să ofer inspirație și să aduc noi idei de călătorii. Totul pentru a stârni curiozitatea urmăritorilor mei dincolo de aleile principale și a îi inspira să exploreze locuri noi.

Din 2020 călătorim în trei

În iulie 2020 s-a născut fetița noastră, Mara (cunoscută și ca gogoșica mică pitică cea mai iubită!), care deja e o mică exploratoare urbană. Ne minunăm de ea în fiecare zi și ne facem planuri mari să îi arătăm lumea întreagă! Am început mai timid cu călătoriile în trei din cauza pandemiei, dar avem timp să recuperăm.

noi doi, Mara, media kit

Prima călătorie în trei, la Roma, când Mara avea aproape 1 an

Urmărește-ne aventurile pe Facebook și Instagram!

Las mai jos câteva articole și un clip în care povestesc mai multe despre noi.

FOLLOW @designedtotravel.ro