Search here...
TOP

Bună!

Suntem Diana și Alex, bine ai venit pe blogul nostru!

Suntem de părere că oamenii ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce îi încojoară atunci când călătoresc, și să observe micile lucruri care alcătuiesc un moment sau o senzație. Detalii care spun povești. Sperăm să ne inspirăm cititorii să observe mai multe lucruri în călătoriile lor: ferestre, balcoane, acoperișuri, scaune și lămpi, toate cu povești adesea rămase nedescoperite.

Ne place să călătorim pentru că ne place să descoperim arhitectura locală

Ne place să descoperim atmosfera locală, să găsim opere de arhitectură moderne dar și clasice, și să admirăm restaurante, cafenele sau brutării cu un design foarte bun. Clădirile și poveștile lor ne entuziasmează tare mult, și adorăm să urmărim capodoperele arhitecților moderni prin lume.

Nu suntem călători full-time

Deși visăm des la asta. Eu, Diana, lucrez în IT, am capul în nori (din aceia roz și pufoși, cu unicorni și curcubee), sunt foarte pozitivă și tratez totul cu un zâmbet. Alex e designer-arhitect, pragmatic și orientat pe detalii, iubește viața și e incredibil de amuzant. Împreună avem o dinamică extraordinară în călătorii, și ne bucurăm de fiecare clipă!

Numele “Designed to Travel” îmbină atât pasiunea noastră pentru călătorii cât și dragostea pentru arhitectură și design. Ne planificăm călătoriile în jurul obiectivelor arhitecturale și localuri cu design bun, și ne place să scriem despre asta, și desigur să documentăm totul pe Instagram. Dar de asemenea ne bucurăm să acoperim subiecte utile, ca sfaturi și ghiduri de călătorie.

Prin blogul nostru dorim să te ajutăm să descoperi noi destinații, să înțelegi puțin despre stilurile arhitecturale, trendurile în design interior și să te ghidăm spre hoteluri și restaurante cu design foarte bun. Și, sperăm noi, să transformăm fraze precum “Clădirea asta e tare frumoasă” în “Îmi plac detaliile la această fereastră gotică”.