Search here...
TOP
Idei și inspirație

Design cu chef de joacă – idei de cadouri pentru cei mici

Vine 1 iunie şi nu putem să nu ne entuziasmăm, amintindu-ne de propria copilărie, sau chiar hrănind copilul din noi cu diverse răsfăţuri. Eu de exemplu m-aş bucura extrem de mult să revăd Orăşelul Copiilor, sper să fie vremea frumoasă în weekend, ca să mă tratez cum se cuvine.

Că tot veni vorba de trataţii, azi îţi ofer câteva idei de cadouri pentru cei mici. Nu sunt păpuşile sau maşinuţele clasice, ci sunt diferite şi speciale, multe produse de designeri români, cu drag faţă de materialele naturale şi de cultura românească.

Jucării à la Brâncuşi

Cei de la Minitremu au creat acest concept şi l-au finanţat pe o platforma de crowdfunding. Coloana Infinitului şi Masa Tăcerii sub formă de jucării colorate, toate din lemn şi pictate manual. Eu m-am îndrăgostit de ele de când le-am văzut prima dată, mi se par absolut superbe! Le poţi cumpăra de aici, iar pagina de facebook e aici.

 

 

În faţa blocului – jocurile copilăriei

Dacă faci parte din generaţia cu cheia la gât (despre care un prieten spune că a devenit generaţia cu badge-ul la gât) vei adora cutia În faţa blocului, care are o mulţime de cartonaşe cu jocurile pe care le-ai iubit în copilărie. Iarăşi e un proiect pe care îl îndrăgesc enorm, e o idee tare tare bună!

Colecţie nordică de jucării la Design&After

În spatele Design&After e o echipă fantastică de oameni pasionaţi, care caută să aducă cele mai frumoase obiecte de design scandinave pe piaţa românească. Pe site le găseşti toate produsele, dar dacă eşti curios du-te şi în magazin, vei găsi o atmosferă minunată, cu lumină caldă şi culori pastelate. Când am fost la ei, tocmai aduseseră o colecţie nouă de jucării, iepuraşi şi şoricei cu o mulţime de obiecte pentru decorarea căsuţei lor. Parcă îţi vine şi ţie să te joci când le vezi, nu?

Un super poster de colorat pentru copii călători la Design&After

Autocolante drăgălaşe de la Cai Verzi pe Pereţi

Iubesc autocolantele de la Cai Verzi pe Pereţi, am şi cunoscut-o pe Ana Bănică, mintea creatoare din spatele desenelor minunate, pe la târgurile de design. E super drăguţă, exact cum îmi imaginam persoana care poate desena aceşti unicorni şi Ilene Cosânzene. Pe site-ul ei vei găsi multe autocolante din cele mai simpatice, îţi va fi tare greu să decizi ce ai putea cumpăra pentru camera piticului. Ba chiar şi pentru a ta! Eu aş alege fericită perechea de unicorni! 😍😍

Jucării din lemn la Dizainăr

La Dizainăr, magazinul de design românesc, poţi găsi o mulţime de jucării din lemn, foarte frumoase, care ne duc cu gândul la trecut, şi ne fac să apreciem lucrurile simple din viaţă. Au o întreagă categorie pentru copii pe site, aşa că ai de unde alege!

Prăvălia cu păpuşi adorabile

Să te tot joci cu aceste păpuşi adorabile de la Prăvălia cu Păpuşi! Par atât de îmbrăţişabile, încât aş dormi chiar şi la vârsta asta cu una în braţe.

Jucării creative la Mormi

Ce jucării frumoase fac cei de la Mormi. Au roabe din lemn, o cutie luminoasă pe care poţi presăra praf colorat în care apoi să desenezi, un puzzle din care cu siguranţă cei mici vor învăţa geografia europeană tare bine, şi…. te voi lăsa pe tine să descoperi mai multe pe site-ul Mormi.

Jucării haioase de pluş la Ploosh

Cei de la Ploosh fac nişte animăluţe simpatice foc!

Jocuri educative la Leea Toys

Cei de la Leea Toys mi-au atras atenţia de când s-au lansat, cu cutia senzorială cu diverse încuietori. Mi se pare un cadou minunat pentru un copilaş care abia începe să înveţe ce e cu lumea asta mare şi cum funcţionează. Au mai multe astfel de jucării educative, merită să arunci o privire pe site-ul lor.

Eyecandy Monsters

Nu ai mai văzut vreodată astfel de monstruleţi care îţi fac ochi dulci la orice oră din zi! Cei de la Eyecandy Monsters sunt foarte creativi, îmi place ce le-a ieşit!

Fotografii: personale (de la târguri de design), prin designerii prezentați

«

»

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro