Ofertele zilei momondo: călătorește mai mult, mai ieftin

Amalfi, Italia
Coasta Amalfi, Italia

După cum anunțam în social media, am devenit ambasador @momondo în programul lor de anul acesta Open World Travelers! Oficial, sunt o nouă Călătoare momondo. Nu pot să îți explic cât sunt de încântată!momondo

Momondo este un motor de căutare pentru zboruri și hoteluri foarte flexibil, cu o mulțime de funcționalități care te ajută să îți organizezi mai eficient călătoriile. În plus, are și un blog tare drăguț care te inspiră să descoperi noi destinații! Iar faptul că sunt ambasador te va ajuta și pe tine! Pentru că voi fi prima care află despre ultimele promoții, campanii sau concursuri, și desigur că le voi împărtăși cu tine.

Ce îmi bucură cel mai mult inimioara mea de călător este faptul că momondo mă ajută să găsesc cele mai bune prețuri! Asta pentru că are o listă enormă de furnizori pentru servicii de călătorie, și faimoși dar și mici, ceea ce crește enorm șansele de a găsi cele mai mici prețuri. Dar și pentru că are multe instrumente care îmi permit o căutare foarte eficientă:

  • Modul Anywhere search (printre preferatele mele!) îți permite să introduci orașul din care pleci și caută cele mai ieftine zboruri oriunde, pentru perioada selectată! Astfel că dacă nu ai o destinație în minte și totuși ai dor de ducă, poți găsi oferte foarte bune spre destinații surprinzătoare!
Anywhere Search, momondo
Anywhere Search, momondo
  • Sfaturi pentru zbor e o utilitate fantastică ce îți prezintă câteva statistici pentru zborul pe care îl cauți! De exemplu, pentru un zbor București-Bari am primit o mulțime de ponturi: cea mai ieftină lună pentru acest zbor este februarie (dar se vede în grafic că și lunile de toamnă sunt avantajoase), cea mai ieftină zi e luni, cea mai ieftină companie e Wizz Air, iar cea mai ieftină perioadă pentru a rezerva e cu 60 de zile înainte. Perfect, toate informațiile pentru a cumpăra un zbor foarte ieftin!
ofertele zilei momondo
Sfaturi pentru zbor de la momondo
ofertele zilei momondo
Sfaturi pentru zbor de la momondo

Ofertele zilei momondo

O altă funcționalitate foarte utilă este noua pagină cu ofertele zilei! Momondo a creat o pagină cu ofertele zilei la zboruri și hoteluri, pe care o actualizează zilnic. De exemplu, astăzi vei găsi următoarele oferte pentru plecări din București, cea mai bună fiind pentru Amman în iulie, la 36€! Nu e rău deloc!

ofertele zilei momondo

Sunt oferte cu plecări din mai multe orașe, de exemplu din Cluj e un zbor foarte bun către Londra în octombrie. Nu strică să ne organizăm din timp, nu? Și nu sunt numai oferte de zboruri, ci și de hoteluri sau chiar city breaks. Un city break la Milano de 140€ între 9-12 iulie, în plin sezon, sună foarte tentant!

ofertele zilei momondo

Sau un city break în Veneția cu 109€ acum în iunie, cu plecare din Timișoara, e excelent!

ofertele zilei momondo

Găsești pagina cu ofertele zilei momondo aici!

La cât mai multe călătorii minunate și aminitiri pentru o viață! #owtravelers #admomondo

Veneția: ghid complet de călătorie - Ponte di Rialto
Ponte di Rialto, Veneția
Atena, Grecia
Atena, Grecia
Principalele obiective în Florența
Florența, Italia

6 thoughts on “Ofertele zilei momondo: călătorește mai mult, mai ieftin

  1. Felicitari pentru noua colaborare,sunt convins ca veti fi un ghid si mai bine documentat si pentru noi!!! mii de multumiri pentru articolele de pana acum!!!

  2. Genial, Diana! Sunt asa de mandra ca te stiu de pe vremea cand lucram la aceeasi companie. Te urmaresc cu drag din Praga si mi-am facut temele cu sarguinta pentru calatoria de 8 zile din Praga catre Florenta. Esti cel mai concis si creativ ghid! Go, Diana!

Lasă un comentariu