Search here...
TOP
Inspirație

Ne vedem la Webstock!

Anul acesta merg la Webstock! Nu știu de ce m-am mulțumit anii trecuți să văd evenimentul online. Cert este că anul acesta mi-am propus să fiu acolo în mijlocul tuturor, să absorb cunoștințe și inspirație, și să îi văd față în față pe cei pe care îi urmăresc onlinde de atâta timp! Zis și făcut! M-am înscris ca blogger acreditat, așa că voi fi acolo cot la cot cu mai marii industriei.

Anul acesta Webstock are loc vineri, 5 octombrie, la JW Marriott Hotel, București. Se anunță o ediție memorabilă cu multe surprize! Hmm deja mă entuziasmez! Se întâmplă că este o ediție aniversară, vor împlini 10 ani de la primul Webstock!

Poate te întrebi ce este Webstock. Așa cum m-a întrebat Alex când i-am spus că voi participa. El care trăiește foarte mult în offline (ceva mai rar în ziua de azi, și ceva ce desigur apreciez la el). Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România! Și cel mai important este că ia oamenii din online și îi aduce în offline, să se cunoască personal.

Aici se discută cele mai noi tendințe în social media, comunicare, ultimele tehnologii și aplicații. Este un eveniment adresat bloggerilor, vloggerilor, influencer-ilor, instagram-erilor, și desigur și specialiștilor ce lucrează în media și comunicare.

Va avea loc peste doar două zile, iar lista vorbitorilor nu face decât să mă entuziasmeze și mai tare!

În prima jumătate a zilei, pe Inspiration Stage îi voi vedea printre alții pe Vlad Voiculescu și Mihaela Noroc, doi oameni pe care îi admir enorm! Vlad nu cred că are nevoie de prezentare, iar dacă nu o știi pe Mihaela Noroc, ea are un proiect extraordinar, Atlas of Beauty, prin care călătorește în întreaga lume și fotografiază femei din diferite medii, în diferite ipostaze, surprinzând sute de laturi ale frumuseții, dincolo de definițiile clasice. A scos și o carte cu fotografii și poveștile din spatele acestora, pe care am primit-o cadou de la cea mai bună prietenă a mea ♥️!

În partea a doua a zilei vor fi trei sesiuni ce se desfășoară în paralel, mă întreb dacă pot da fuga printre ele să aflu cît mai multe lucruri: New Trends Stage, Creativity Stage, Galaxy Stage. Printre vorbitori sunt Monica Jitariuc, o fată plină de energie pe care am cunoscut-o la un eveniment organizat de Samsung, Ioana Macoveciuc, Andreea Balaban, Teo de la Teo’s Kitchen, si multi specialiști în comunicare sau social media.

Abia aștept să văd ce va fi, ține pe aproape căci voi posta pe facebook diverse momente 😊. Și dacă vrei să urmărești live evenimentul o poți face pe site-ul lor.

TAGS:

«

»

Lasă un comentariu

FOLLOW @designedtotravel.ro