Search here...
TOP
Idei și inspirație

Idei de cadouri designish pentru îndrăgostiţi

Daa, este luna îndrăgostiţilor, şi ca să îţi vin în ajutor, dacă nu vrei să îi oferi cadou o vacanţă, astăzi îţi propun mai multe idei de cadouri designish pentru jumătatea ta! Am răscolit internetul ca să caut cele mai drăguţe obiecte care inspiră multă iubire! Toate lucruri de care să vă bucuraţi împreună, şi care vor da zvâc căsuţei voastre.

Un tablou vesel cu un copac al iubirii, un cuplu de flamingo dansatori sau o vupiţă iubăreaţă sigur îţi va câştiga multe zâmbete şi îmbrăţişări! Poţi găsi aceste tablouri minunate, create de designerii români de la Colorhood, pe magazinul online Dizainăr!

Fotografii: Dizainăr

Autocolantele de la Cai Verzi pe Pereţi cu siguranţă ar crea o atmosferă jucăuşă în casa voastră! Poţi alege între cei doi copii zburători ce se lasă purtaţi în vânt de baloane, cuplul visător ce admiră luna şi stelele (fosforescente!), sau chiar doi unicorni magici care te păzesc în timp ce dormi! Unicornii sunt preferaţii mei, nu o să te mint, dar trebuie să duc muncă de convingere cu domnul ca să îi am.

Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografii: Cai Verzi pe Pereţi

Cel mai mult şi mai mult îmi place să petrec cu el dimineţile târzii şi leneşe din weekend. Nu ne presează nimic, stăm relaxaţi în pat, vorbim porcărioare, e minunat! M-am gândit că poate îţi place şi ţie, aşa că îţi recomand un set foarte simpatic pentru luat micul dejun în pat! Are pahare cu inimioare, o carafă numai bună pentru o floricică, două farfurii şi două linguriţe (ah, eu aş fi pus una singură, ca să o împărţim!).Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Design&After

Şiiii tot pentru dimineţile târzii am găsit cele mai drăguţe cănuţe ever!! Căni în pijamale!! Cu nasturi cu tot! Uau! 😍 😍 😍 Poţi alege între cana în pijamale cu norişori sau cana în pijamale mov cu dungi. Sunt adorabile! Să tot stai în pijamale cu un ceai cald în braţe în dimineţile friguroase de iarnă!

Fotografii: Okian

Povesteam cum culoarea Pantone de anul acesta este Greenery, şi încurajează reconectarea omului cu natura, şi readucerea naturii în spaţiile interioare. Aşa că nu ezita să îi cumperi plante sau flori, vei fi în ton cu tendinţele în design!

Florile sunt un cadou clasic, cu care nu poţi da greş. Dar designerii adaugă întotdeauna un mic twist, ca să creeze obiecte cu personalitate! Ce zici de această buturugă cu un trandafir criogenat? Pare un cadou desprins din poveşti!

Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Okian

Sau cum ţi se par aceste terarii de la Aerium? Sunt atât de elegante, o redefinire a clasicului ghiveci de flori.

Fotografii: Okian

Apropos de ghivece, am găsit la Design&After un ghiveci foarte deosebit de la Bloomingville.Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Design&After

Dacă îi cumperi flori, sau dacă le primeşti chiar tu, e o idee bună să ai o vază designish în care să le pui. Vaza Heirloom de la Moustache mi se pare foarte atractivă, cu forma ei ce sfidează clasicul.Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Intro design

O altă propunere sunt vazele You’ve got flowers! de la Ubikubi, un brand românesc de design. Cutiile poştale tradiţionale devin vaze pentru flori, păstrându-şi totuşi utilitatea iniţială, aceea de a transmite un mesaj! Ador obiectele care au şi o poveste în spate! 😍

 

Fotografii: Ubikubi

Două perne simpatice, Mr Him şi Ms Her! Ce cadou inspirat!

Fotografii: Okian

O altă idee de cadou designish pentru jumătatea ta este o ramă foto în care să păstraţi o amintire frumoasă pe care aţi trăit-o împreună. Cred că deja ţi-ai dat seama până acum că nu îmi plac neapărat obiectele clasice. Aşa că şi în cazul ramei foto îţi arăt un model mai năstruşnic. Cum ador lemnul natur, pe care noi l-am integrat în fiecare colţ din casă, mi s-a pus pata pe această ramă, e foarte contemporană în conceptul ei, chiar dacă ideea de la care a pornit este una din istoria veche.

Fotografii: The Home

Pentru a crea o atmosferă romantică îi poţi oferi o inimă luminoasă! Sigur vei face impresie cu acest cadou.

Fotografii: Design&After

Sau pentru un efect şi mai impresionant cumpără-i norişori cu becuri! Norişori pufoşi, numai buni de plutit deasupra lor atunci când te sărută! 😍 Cei de la Fabrica de Litere fac orice fel de forme metalice cu becuri. Noi ne-am îndrăgostit de obiectele lor şi ne tot gândim ce să ne luăm pentru living!

Idei de cadou designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Fabrica de Litere

LATER EDIT: Am mai găsit o inimioară atât de frumoasă la Deco-Box, şi a trebuit să o adaug în articol! Este un tablou din lemn, cu culori foarte vesele, şi o încuietoare sugestivă! Tu cum ai interpreta rostul încuietorii? 😀

Idei de cadouri designish pentru îndrăgostiţi

Fotografie: Deco-box

«

»

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: